ο εκθεσιακός μας χώρος

Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Η εταιρία ΤΖΑΜΙΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΚΕΛΕΣΙΔΗ δραστηριοποιείται στον χώρου του γυαλιού από το 1978. Στην πορεία των χρόνων έρχονται να προστεθούν δυναμικά, νέα μέλη της οικογένειας, έχοντας ανώτερες σπουδές στον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό.

Κύρια δραστηριότητα μας είναι η εμπορία, η κατεργασία και η τοποθέτηση κάθε είδους υαλοπινάκων και κουφωμάτων, καθώς επίσης και η μελέτη, ο σχεδιασμός και η εφαρμογή εξειδικευμένων εφαρμογών.

Με πιστοποιημένα πρωτοποριακά προιόντα, τεχνογνωσία και άμεση παράδοση, η εταιρία μας είναι παρούσα με λύσεις για κάθε κατασκευή που αφορά το γυαλί.

Συγκεκριμένα, τα αντικείμενα ασχολίας μας είναι ό,τι αφορά την εσωτερική και εξωτερική επένδυση του σπιτιού και των επαγγελματικών χώρων, οι βιτρίνες καταστημάτων, οι φυσαρμόνικες, οι ενεργειακοί υαλοπίνακες, τα βιτρώ και τα fusing. Διαθέτουμε τζάμια, ενεργεικά και μη, άριστης ποιότητας σε προσιτές τιμές, ενώ αναλαμβάνουμε και ειδικές κατασκευές όπως αυτόματες πόρτες εισόδου και καμπίνες ντουζιέρας.

Το μεράκι και η πείρα των χρόνων ασχολίας μας με το αντικείμενο, μας έχουν καταστήσει ικανούς να προσαρμόζουμε στα δικά σας μέτρα και  ανάγκες, οποιαδήποτε κατασκευή απαιτείται. 

Στόχος μας είναι να παρέχουμε ποιοτικές προτάσεις υψηλής αισθητικής, αναλαμβάνοντας από κτιριακές επενδύσεις μέχρι καλλιτεχνικές δημιουργίες.

Τα προϊόντα μας συμμορφώνονται προς τα διεθνή πρότυπα ποιότητας, σύμφωνα με το ΕΝ 1279-5 και  με τις ισχύουσες οδηγίες 89/106 ΕΚ.

Η εταιρία εδρεύει στο 8ο χιλ. Λάρισας- Καρδίτσας, σε ιδιόκτητη εγκατάσταση, διαθέτοντας σύγχρονο εξοπλισμό και άρτιο καταρτισμένο  προσωπικό. Επιπρόσθετα, λειτουργεί στο κέντρο της πόλης, στη Κενταύρων 2 (έναντι Αγ. Αχιλλείου) εκθεσιακός χώρος, ικανός να κατατοπίσει κάθε απαιτητικό πελάτη.